TOP 5 DINGEN WAARVAN HIJ HOOPT DAT JE DIT DE EERSTE KEER ZULT DOEN 🔥

TOP 5 DINGEN WAARVAN HIJ HOOPT DAT JE DIT DE EERSTE KEER ZULT DOEN 🔥

  • Fantastische orale seks geven: Dit is iets wat nagenoeg iedere man heerlijk vindt & door hem orale seks te geven, laat je zien dat jij net zo bereid bent om te geven als te ontvangen. Vind ‘ie heerlijk! 💦

 

  • Bewaar je emoties voor je BFF: Mocht je na jullie avontuur niks meer van hem hebben vernomen, weet dan dat hij niet serieus was & gewoon zin had in een avontuurtje. Neem het niet al te persoonlijk op & stalk hem niet. Hiermee haal je jezelf alleen maar mee naar beneden. Als hij je wel leuk vindt, zul je de volgende dag (of de dag daarop) van hem horen. Des te ontspannener je bent, des te leuker hij je uiteindelijk zal gaan vinden. Wees aardig maar blijf bij jezelf.  

 

  • Zeker zijn over je lichaam: Het kan een enorme afknapper voor een man zijn als je je onder de dekens verstopt, het licht uit wil voordat je bent uitgekleed of er alles aan doet om je prachtige curves te verstoppen. Het beste is om je hier niet te druk over te maken (denk je dat hij perfect is??) & laat hem gewoon alles maar zien, dan is de druk van de ketel en kunnen jullie allebei genieten! 

 

  • Wees zelf óók actief: Laat niet alles van hem afhangen maar neem ook zelf eens het initiatief. ‘’Spring’’ eens bovenop en neem de touwtjes zelf eens uit handen. Dit is niet alleen fijn voor hem, maar ook héérlijk voor jou! 

 

  • Laat hem weten dat je geniet: Iedere man weet inmiddels dat wij vrouwen een ster zijn in het kunnen faken van orgasmes & believe it or not maar ook een man is onzeker als het gaat om zijn prestaties. Als hij iets doet wat je heel erg lekker vindt, geef dit dan aan. Een kreun is hierbij overigens voldoende. 

De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.