Retourprocedure

Ruilen/Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 werkdagen de overeenkomst zonder opgave van reden te herroepen. De herroeping termijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen.

Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroeping termijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht zodra je ons schriftelijk per post, per e-mail of via ons klantenservice formulier op de hoogte stelt van je herroeping. Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het Europese herroeping formulier maar bent hiertoe niet verplicht.

Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van herroeping. Om de herroeping termijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroeping termijn is verstreken.

Bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@rebelbabes.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Procedure Ruilen/Retourneren

Indien je een product wilt ruilen of retourneren, dan verzoeken wij je ons dit voorafgaand te melden d.m.v. het sturen van een e-mail aan: info@rebelbabes.nl.

IIndien je dit wilt, kun je gebruik maken van het Europese modelformulier van herroeping. De verzendkosten zullen voor eigen rekening zijn. Stuur na de melding het artikel samen met de originele pakbon* binnen 14 dagen retour naar onderstaand postadres:

RebelBabes
Nieuwe Prinsengracht 64-1, 1018 VT te Amsterdam

Mocht je niet meer in het bezit zijn van de originele pakbon, dan vragen wij je tenminste een briefje met daarop het ordernummer + naam en e-mailadres te vermelden.

Voorwaarden retourzenden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

1. Artikel en verpakking zijn in de originele staat
2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd en niet gescheurd
3. Artikel en verpakking zijn niet gebruikt en niet gedragen (voor speeltjes geldt dat deze nog ingeseald dienen te zijn)

Uitzonderingen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Wegens hygiënische voorschriften kunnen onderstaande artikelen uitsluitend worden geruild/geretourneerd wanneer de verzegeling nog in tact is:

  • slips
  • strings
  • seksspeeltjes (bedoeld voor genitaal/anaal contact)
  • tepelversiering
  • verscheidene pompjes
  • condooms
  • drogisterij artikelen (sprays, tabletten, gels etc..)
  • Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verpakking niet hebt geopend

Afhandeling geretourneerd artikel

Na ontvangst en controle van een geretourneerd artikel storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 14 werkdagen terug op jouw rekening. 

Afhandeling geruild artikel

Na ontvangst en controle van een artikel wat geruild dient te worden, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op en zal het artikel alsnog z.s.m. bij je worden afgeleverd. 

Let op: Neem voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed en aandachtig door.

Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen niet worden vergoed.
Daarbij rekenen wij verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt. 

Heb je verder nog vragen over bovengenoemde procedures?
Contacteer dan aub onze klantenservice!

Gevolgen van herroeping

Als je de volledige bestelling herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan exclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, van ons terug. Wij betalen je met hetzelfde betaalmiddel terig als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd.

Voor zulke terugbetaling worden je geen kosten in rekening gebracht.

Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de artikelen hebben ontvangen of (mits de artikelen niet gecontroleerd hoeven te worden i.v.m. onderstaande uitzonderingen) je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang wel tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen.

Ons retouradres is:

RebelBabes
Nieuwe Prinsengracht 64-1 (postadres)
1018 VT te Amsterdam
Let op: bovengenoemd adres is geen bezoekersadres.

Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat het termijn van 14 dagen is verstreken.

Voeg bij de retourzending de originele pakbon of – indien je die niet meer hebt – een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verpakking is geopend.

Service

Onze webshop biedt je de mogelijkheid om zo snel en discreet mogelijk je favoriete seksspeeltjes aan te kunnen schaffen.

Jouw pakket zal blanco worden verpakt en zal niet bij de buren worden afgeleverd.

Alle bestellingen worden zo zorgvuldig mogelijk ingepakt en verzendklaar gemaakt.

Je order wordt te allen tijden discreet verpakt in een kartonnen doos en heeft geen uiterlijke kenmerken zoals onze bedrijfsnaam als afzender.

Inhoudsopgave

De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.