Over ons

HEY BABE,

Mijn naam is Jill en ik ben de founder van RebelBabes.nl

Persoonlijkheid vind ik heel belangrijk, dus heb ik in deze blog wat meer over mijzelf verteld zodat je een ietwat beter beeld krijgt van mij en de beweegredenen achter het ontstaan van mijn bedrijf!

Al gaat het hier eigenlijk niet geheel over mij maar over jou en jouw wensen/ levens- en liefdespad, hoop ik toch een beetje een ‘wij’ vorm te kunnen creëren zodat ook jij weet met wie je te maken hebt en je mij weet te vinden zodra ik je ergens bij kan helpen!

Tot op de dag van vandaag heerst er nog altijd een soort van taboe op alles wat met seks te maken heeft & ik denk dat het tijd wordt om dit te doorbreken.

Met RebelBabes.nl probeer ik vooral een wat jonger publiek te treffen die nog een beetje opzoek zijn naar zichzelf & wat ze fijn vinden op seksueel gebied. Ik ben zelf in mijn jeugd nooit open geweest wat betreft seks en ben ikzelf op een latere leeftijd wat ‘rebelser’ in het leven gaan staan. Doordat ik dit proces zelf heb meegemaakt & nu ‘de andere kant van de medaille ken’, wil ik je graag informeren over alles wat met kwalitatief goede, verantwoorde en veilige seksspeeltjes te maken heeft.

Je mag met vragen en/of onzekerheden altijd bij mij terecht en ik wil je met alle liefde proberen op weg te helpen op het gebied van seks, (zelf)liefde en alles wat daarbij hoort.

Maar natuurlijk kennen niet alleen jonge mensen een taboe op seks, dus hoop ik de drempel weg te kunnen halen voor elke babe die hier toch moeite mee heeft (of heeft gehad).

Omdat ik volledig achter women empowerment sta en ik ervan overtuigd ben dat wij vrouwen (SAMEN!) de wereld nog écht een stukje mooier kunnen maken, heb ik besloten om een deel van de opbrengst van iedere order aan het goede doel ‘Free A Girl’ te doneren. Jij betaalt hier zelf niks meer voor op de producten die je aanschaft maar door deze bijdrage maken jij en ik stiekem samen toch nog een beetje het verschil in de wereld.

Free A Girl is een stichting dat wereldwijd minderjarige meisjes uit de prostitutie bevrijdt.

Als ikzelf iets belangrijk vind in het leven, is het vrijheidzelf ontwikkelingliefde en genegenheid. Deze jonge, kleine meisjes zijn in hun verleden verkracht, gedrogeerd, gemarteld en compleet vernederd waardoor hun ‘vrije’ kindertijd voor altijd van hen is afgepakt.

Hun jeugd kan helaas nooit meer worden teruggedraaid, maar dankzij Free A Girl en mensen zoals jij & ik kunnen we wel een positieve, hopelijk liefdevolle draai geven aan hun toekomst.

Als ik jou voor nu één ding mag wensen, is dit heel veel zelf-liefde en ik hoop dat ik met business niet alleen een bijdrage mag leveren aan de liefde voor jouzelf (en een eventuele partner) maar dus ook voor de toekomst van heel veel jonge meisjes die hopelijk in een betere omgeving mogen opgroeien tot mooie, krachtige vrouwen ❤️.

Voor nu wens ik je heel veel plezier in je zoektocht naar wat meer genot & genegenheid! Mocht ik je ergens bij kunnen adviseren of helpen, dan kun je me altijd mailen.

With love,
Jill van RebelBabes.nl 

…PERSOONLIJK DENK IK DAT DE WERELD NOG AARDIG WAT LIEFDE, PLEZIER, GENEGENHEID, SPEELSHEID, VRIJHEID & DUS OOK HEEL-VÉÉL SEKS KAN GEBRUIKEN.

Jill
WAAR REBELBABES.NL VOOR STAAT
 
Verantwoord spelen op een veilige manier.  
Het lijkt wellicht vanzelfsprekend dat erotische artikelen veilig zijn,
Maar helaas is niets minder waar.
 
RebelBabes.nl wil je graag bewust maken van het feit dat heel veel artikelen niet geheel body-safe zijn en dit hoeft helemaal geen probleem te zijn, zolang je hier maar van op de hoogte bent en de benodigde voorzorgsmaatregelen treft.
 
Wij hebben een blog geschreven over de veiligheid van seksspeeltjes, welke je hier kunt doornemen.
 
Mocht je nog vragen hebben, let us know!
XRB

…VAN ONE BABE TO ANOTHER, TREAT YOURSELF RIGHT AND START HAVING SOME FUN!

Jill
Making you happy makes us happy || Rebelbabes
De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.