Het ontstaan van Rebelbabes

Het ontstaan van Rebelbabes

HEY BABE,

Mijn naam is Jill en ik ben de founder van RebelBabes.nl

Persoonlijkheid vind ik heel belangrijk, dus vertel ik graag wat meer over mijzelf zodat je een ietwat beter beeld krijgt van mij en de beweegredenen achter het ontstaan van mijn bedrijf!

Al gaat het hier eigenlijk niet geheel over mij maar over jou en jouw wensen/ levens- en liefdespad, hoop ik toch een beetje een ‘wij’ vorm te kunnen creëren zodat ook jij weet met wie je te maken hebt en je mij weet te vinden zodra ik je ergens bij kan helpen!

Je vraagt je wellicht af waarom ik een bedrijf zoals deze ben begonnen 

Als ik terugkijk op mijn ‘jongere jaren’ merk ik dat ik vroeger meedeed aan het hele taboe gebeuren rondom seks en alles wat daarmee te maken heeft. Het hele wereldje rondom erotiek was mij eigenlijk vrijwel onbekend.

Praten over seks deed ik vrijwel nooit en als ik dit wel eens deed, werd het een ietwat lacherig en beschamend gesprek (in mijn eigen verbeelding).

Begrijp me niet verkeerd, ik ben thuis altijd heel vrij opgevoed en dus kon en mocht ik het altijd overal over hebben maar ik merk nu op dat het taboe gecreëerd werd door misschien wel de leeftijd en/of mijn verdere omgeving.

Op een gegeven moment had ik een gesprek met mijn moeder over mijn toekomst en zo begon het eerste gesprek om in de erotiek een business te willen gaan starten.

Mijn interesses lagen hier inmiddels omdat ikzelf een groot voorbeeld ben geweest van iemand die altijd een groot ‘taboe’ stempel op seks/erotiek en alles wat hiermee te maken heeft, plakte.

Waarom durfde ik voorheen nooit over seks te praten en waarom deed ik hier altijd zo beschamend over?..

In 2015 ging bij mij dan ook het roer om en wilde ik iets voor mijzelf gaan beginnen. Ik ben iemand die altijd het uiterste uit mijzelf wil halen en kan een enorme drive ontwikkelen om ergens aan te willen beginnen waar ik letterlijk blanco in stap.

Ik stelde mijzelf steeds meer vragen en besloot dat ikzelf een bijdrage wil leveren aan het wegvagen van het taboe rondom seks (in zowel mijn eigen leven als dat van een ander).

Helaas kreeg ik in 2016 een auto ongeluk, waarbij ik last kreeg van een whiplash + enorme vergeetachtigheid, dus heb ik mijn tijd in 2016 jammer genoeg meer gespendeerd aan herstel dan aan het opbouwen van mijn (destijds nieuwe) bedrijf en heb ik dit hierdoor nooit dusdanig kunnen voortzetten.

Nu zijn we inmiddels een aantal jaren verder, ben ik weer aardig op de been, merk ik op dat seks nog altijd een taboe is en knaagt het ondernemerschap nog steeds, waardoor ik heb besloten om toch weer de gok te gaan wagen en heb ik RebelBabes.nl tot leven gebracht.

Met RebelBabes.nl wil ik vooral een jonger ofwel speelser publiek treffen en laten kennismaken + laten genieten van kwalitatief goede, verantwoorde en veilige seksspeeltjes!

Maar niet alleen jonge mensen kennen een taboe op seks, dus hoop ik de drempel weg te kunnen halen voor vele babes onder ons die hier toch moeite mee hebben (of hebben gehad).

Ik werkte hiervoor bij een fantastisch evenementen decorbedrijf maar ik ben deze job wegens Corona helaas verloren.

Ik heb voor dit bedrijf tijdelijk in de GGD-teststraat gewerkt en heb hier gemerkt hoe fijn ik het vind om wat voor een ander te kunnen betekenen.

Door mijn tijdelijke werkzaamheden bij de GGD ben ik erachter gekomen dat het mij waanzinnig veel energie geeft om anderen te kunnen helpen en zo heb ik bedacht dat ik met RebelBabes.nl niet alleen jou, maar ook andere, jongere meisjes wil helpen en zal ik een deel van de opbrengst van iedere order overmaken aan Free A Girl.

Het fijne hiervan is dat je zelf dus ook een steentje bijdraagt, zonder dat je hier zelf meerkosten van maakt op producten.

Who Run The World?!
GIRLS! 

Rebelbabes womenempowerment

    UNLOCK FREEDOM, UNLOCK POTENTIAL

Ik sta volledig achter women empowerment en wil zelf graag een steentje kunnen bijdragen aan het verbeteren van de wereld.

In mijn eentje zal ik  jammer genoeg de wereld niet kunnen redden maar kan op z’n minst mijn best doen en hierbij kan ik uiteraard wel jouw hulp gebruiken want.. samen staan we sterk!

Ik heb hierdoor uiteindelijk besloten dat ik in de samenleving wil investeren door een goed doel te steunen.  Voor iedere order die via RebelBabes.nl binnenkomt, zal ik een deel van de opbrengst doneren aan Free A Girl.

Mocht ik je in jouw zoektocht naar jezelf ergens bij kunnen adviseren of helpen, dan kun je me altijd mailen.

Als ik één ding voor je mag wensen, wens ik je heel veel zelf-liefde en hoop ik dat ik met mijn producten een bijdrage mag leveren aan de liefde voor jezelf (en een ander) ❤️

Voor nu wens ik je heel veel plezier in je zoektocht naar wat meer genot, liefde & genegenheid!

With love,
Jill van RebelBabes.nl 


De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.