Disclaimer & Klachten

DISCLAIMER & KLACHTEN

ALGEMEEN

Alle informatie welke aangeboden wordt op deze site is met grote zorg samengesteld. Elke vorm van reproductie – in de ruimste zin van het woord -, ieder gebruik van een kopie, of het vermenigvuldigen of verspreiden van (een gedeelte van) de inhoud van de site is niet toegestaan.

Deze disclaimer is van toepassing op de door RebelBabes geëxploiteerde website.
Gebruik en bezoek van deze websites is onderworpen aan deze disclaimer en, voor zover van toepassing de overige voorwaarden die te vinden zijn op de website.
Toegang tot deze website betekent dat jij als bezoeker instemt met deze voorwaarden en beperkingen, je wordt dan ook geadviseerd deze documenten zorgvuldig door te lezen.

GEBRUIK VAN WEBSITES

Wij verrichten erg veel inspanningen om de site actueel te houden. Desondanks kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen hiervan.
De getoonde informatie op deze websites wordt met zorg samengesteld en onderhouden, doch staat RebelBabes niet garant voor de volledigheid, juistheid, nauwkeurigheid en actualiteit van de inhoud.

Je aanvaardt dat de website alleen de functionaliteit en overige eigenschappen bevat zoals je die aantreft op de website op het moment van gebruik.
RebelBabes is te allen tijde bevoegd om de inhoud van de informatie op de website zonder verdere aankondiging aan te passen.
De geboden informatie is informatief van aard en is niet uitputtend. RebelBabes staat niet in voor gebruik van deze informatie in welke vorm en welk doeleinden dan ook.

Wij staan niet in voor de veiligheid van de site en sluiten iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de site uit.
Hierbij moet gedacht worden aan zaken als computervirussen, computerfraude of schade aan hard- en software.
Het gebruik van de site is geheel voor eigen rekening en risico.

INFORMATIE VAN DERDEN

Het gebruik van links naar websites van derden is geheel op eigen risico.
Dit geldt eveneens voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die op deze website worden aangeboden.

INTELLECTUEEL EIGENDOM

RebelBabes behoudt zich alle (intellectuele) eigendomsrechten en alle andere rechten met betrekking tot de via deze website aangeboden informatie (waaronder begrepen maar niet beperkt tot teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken – inclusief combinatie(s) daarvan) voor.

Deze eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze website.
De aangeboden informatie mag uitsluitend met voorafgaande schriftelijke toestemming van RebelBabes worden gekopieerd, gedownload, verspreid of anderszins verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt.

OVERIGE OPMERKINGEN

De inhoud van deze disclaimer mag zonder voorafgaande aankondiging te allen tijde worden bewerkt door RebelBabes.
RebelBabes raadt je dan ook ten zeerste aan om periodiek na te gaan of de disclaimer is gewijzigd.

Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.
Geschillen die voortvloeien uit gebruik van deze disclaimer dienen te worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in de vestigingsplaats van RebelBabes.

Bij vragen of opmerkingen met betrekking tot deze disclaimer kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina of via info@rebelbabes.nl.

KLACHTENREGELING

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@rebelbabes.nl. We zullen de klacht in dit geval bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben om jouw klacht te kunnen behandelen, dan zullen we je hiervan op de hoogte brengen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.