Betaalmethoden

BETALEN OP REBELBABES.NL

BETALEN VIA IDEAL

Je kunt jouw bestelling gemakkelijk met iDeal betalen via jouw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Deze betalingsoverdracht wordt gedaan in een veilige omgeving omdat je de betaling dient te bevestigen met jouw eigen elektronische handtekening. 

Bij het retourneren van artikelen zal de terugbetaling automatisch worden geregeld.

BETALEN VIA PAYPAL

Je kunt jouw bestelling gemakkelijk met PayPal betalen via jouw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Deze betalingsoverdracht wordt gedaan in een veilige omgeving omdat je de betaling dient te bevestigen met jouw eigen elektronische handtekening. 

Bij het retourneren van artikelen zal de terugbetaling automatisch worden geregeld.

BETALEN VIA BANCONTACT

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode van België. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de klant. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

ACHTERAF BETALEN - KLARNA

Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee wij je diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling kunnen bieden. Koop nu & betaal later!

De ‘gespreid betalen’ maakt betalingen in termijnen mogelijk, zonder een uitgebreide procedure. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij jou als klant zijne en kan variëren van 3 tot 36 maanden. 

 

Afspraken over uitgestelde betaling maak jij rechtstreeks met Klarna. 

Voor deze betaalmethode betaal je €1,50 extra.

BETALEN VIA OVERBOEKING - SEPA

Wanneer je wilt betalen via een SEPA-overboeking, ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm (of per e-mail).

Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je (beveiligde) online bankomgeving. Dit kun je doen wanneer het jou het beste uitkomt!

In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, biedt SEPA de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen al helemaal voor je klaarstaan in de app.

Mocht je geen gebruikmaken van een QR-code en per ongeluk een fout hebben gemaakt bij het invullen van de betaalgegevens, dan stort SEPA de transactie automatisch naar je terug.

Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen. Houd hier dus aub rekening mee, want dat houdt in dat ook de levering van je order zal vertragen!

BETALEN VIA CREDITCARD (AMEX/VISA/MC)

Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om jouw aankopen mee te kunnen doen. 

Je kunt alle kaarten met AMEX, VISA- of MasterCard symbool gebruiken. Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld. 

De overdracht van je gegevens is steeds in een veilige, versleutelde vorm, zodat deze betaalmethode jouw volledige bescherming biedt en jouw bankgegevens ook voor ons verborgen blijven. 

Bij betaling met AMEX, VISA/MasterCard behoudt RebelBabes zich het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of de adresgegevens van de klant juist zijn. 

Bij het retourneren van artikelen zal je terugbetaling automatisch worden geregeld.

SAMENVATTING

De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.