Abonnement voorwaarden

Lidmaatschapsvoorwaarden
Bekijk deze Rebelbabes Box-lidmaatschapsvoorwaarden zorgvuldig en zorg ervoor dat je ze begrijpt voordat je jezelf inschrijft, want ze bevatten belangrijke en relevante informatie over jouw lidmaatschapsaankoop, inclusief verlengings- en annuleringsvoorwaarden.

Lidmaatschappen zijn doorlopend en worden automatisch verlengd, tenzij je deze annuleert of wij jouw account beëindigen.

Door een lidmaatschap aan te schaffen, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden, evenals met onze gebruiks- en verkoopvoorwaarden.

Lidmaatschappen worden automatisch verlengd op de volgende factureringsdatum na ontvangst van je eerste box- en, tenzij je de lidmaatschap opzegt in overeenstemming met deze lidmaatschapsvoorwaarden (in het bijzonder, zie sectie 3 ‘Annulering’ hieronder), zal je geregistreerde betalingsmethode automatisch in rekening gebracht worden voor de volgende lidmaatschapsperiode (plus verzendkosten en belastingen indien van toepassing) tot een maand voordat de dan geldende box wordt verzonden.

Je kunt jouw lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen, met inachtneming van de onderstaande termijnen. We plaatsen geen “blokkades” op lidmaatschappen.

Om jouw lidmaatschap op te zeggen, dien je een van de volgende dingen doen:

(a) Stuur een e-mail naar: info@rebelbabes.nl & geef aan dat je jouw lidmaatschap wilt annuleren en volg de instructies die we je als antwoord sturen;

OF (b) log in op je account, ga naar het bewerkingsgedeelte, kies Annuleren en volg de instructies. Er zijn geen annuleringskosten.

Belastingen en verzendkosten
Genoemde prijzen voor Lidmaatschap en andere producten (inclusief Edit Sale-producten en Add-Ons) zijn exclusief douane, invoerrechten, verkoop, gebruik, toegevoegde waarde, accijnzen, federale, staats-, lokale of andere belastingen. Je bent als enige verantwoordelijk voor de betaling van dergelijke belastingen met betrekking tot jouw aankoop.

Wij hebben het recht om je alle belastingen in rekening te brengen waarvan we denken dat we deze moeten betalen of innen met betrekking tot jouw aankoop.

Gegevensoverdracht
Zoals vermeld in ons privacybeleid, kunnen we jouw factuurgegevens overdragen aan onze externe betalingsverwerkers, andere serviceproviders en bepaalde vertrouwde derde partijen.

Vragen?
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via:

info@Rebelbabes.nl

REBELBABES
Nieuwe Prinsengracht 64-1 (geen bezoekadres), 1018 VT te Amsterdam

De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.