9 MANIEREN OM VANAVOND HETERE SEKS TE HEBBEN

9 MANIEREN OM VANAVOND HETERE SEKS TE HEBBEN

Hey babe,

Er is toch niets zo lekker dan keer op keer je allerlekkerste (en krachtigste!) orgasmes te bereiken met de man van al je natte dromen?!

Nou, goed nieuws, want wij helpen je hier dan ook graag een handje bij!
Lees daarom hieronder DÉ manieren om vanavond HETERE SEKS te krijgen!

 

1. GET CONNECTED

Er zijn heel veel verschillende manieren van opwinding, welke allemaal met elkaar in verbinding staan door een overload van gevoelige zenuwuiteinden.

Beperk jezelf daarom ook niet door hem slechts op te winden bij zijn penis, maar raak vooral ook andere erotische en zeer gevoelige plekjes op zijn lijf aan, zoals zijn oorlellen, de tepels of zijn perineum (dit is het gebied tussen zijn testikels en de anus). Hierdoor zal je hem gegarandeerd doen laten smachten naar meer!

Table of Contents

2. COOL HIM DOWN

Veel jongens/mannen nemen graag de sneltrein als het aankomt op het bereiken van het orgasme en missen hierdoor alle overige gevoelens die bij het opwekken naar het orgasme komen opspelen. Het is dan ook aan jou om hem hier vanavond extra en zeer intens van te laten genieten!

Stimuleer hem vanavond met de hand of oraal en terwijl je dit doet tel je tot 10. Wanneer je bij 10 bent gekomen, stop je direct en knijp je gedurende 5 seconden het topje van zijn penis in. Dit zorgt ervoor dat het bloed zal teruglopen wat maakt dat het orgasme zal worden vertraagd. Je helpt hem hierbij te genieten van alle sensaties van het orgasme, zonder dat je hem ook daadwerkelijk ejaculeert.

…DE SEKSUELE CIRKEL VAN DE MAN BESTAAT UIT VIER VERSCHILLENDE FASES;

1. OPWINDING (VOOR DE SEKS) 2. HET OPWERKEN NAAR HET ORGASME (TIJDENS DE SEKS)
3. HET ORGASME ZELF EN
4. HET ‘OPLADEN’ (WANNEER HIJ ZIJN ORGASME HEEFT BEREIKT EN WEER MOET BIJKOMEN).

3. PEACE, LOVE & SHOPPING

En nee babe, ik heb het er dit keer helaas niet over dat je de deur uit moet om te gaan shoppen..

Het is namelijk zo dat mannen stiekem net zoveel van voorspel houden als dat vrouwen doen, maar dan moet het wel wat meer zijn dan het neerleggen van wat rozenblaadjes en het aansteken van wat kaarsen.

Laat je creatieve brein te werk gaan en zorg ervoor dat je voorspel reeds buiten de slaapkamer van start gaat! Stuur hem de deur uit om op zoek te gaan naar sexy lingerie, of.. Wat dacht je ervan om hem op pad te sturen voor een seksspeeltje?!

YES BABE!

Bel hem dan ook random, midden op de dag op en vertel hem dat hij thuis moet komen met het accessoire naar zijn keuze. En babe geloof me, je kunt hem dit keer echt wel vroeg thuis verwachten 😉

4. GET THE SENSITIVITY ON

Zorg ervoor dat je vanavond zijn corona, ofwel de onderrand van de eikel bespeeld. Dit is namelijk een van de meest gevoelige gedeeltes van zijn penis, aangezien hier de de hoogste concentraties van de zenuwuiteinden van over zijn gehele lichaam zitten! Lik zachtjes met het puntje van je tong zijn corona en het toompje om hem zijn plezier momentje te geven. 

Om hem extra te verwennen kun je met strakgespannen lippen snel en ritmisch over de eikel heen gaan tot je bij de corona bent aangekomen. Het is de ritmische beweging die ertoe doet dat je hem écht kunnen laten prikkelen en intens kunt laten genieten.

5. LET'S TALK DIRY, BABY

Dit kan een echte turn-on zijn voor hem, maar ook voor jou!

We adviseren de beginners onder ons te beginnen met een zin als ‘Ik wil je [grote, hete (lichaamsgedeelte) [likken, strelen (etc)]’.

Dit kun je naderhand -wanneer je merkt dat het aanslaat- natuurlijk opbouwen tot grovere dirty talk!

6. GETTING IT CLEAN

Om te beginnen zorg je ervoor dat het lekker sopt en schuimt in bad.

Slinger vervolgens een royale hoeveelheid badschuim in het bad met een heerlijk, sensueel geurtje. Vul het bad tot iets onder de helft met warm water, zorg ervoor dat je man in bad ligt en giet body gel over zowel je buik, borst als je benen heen.

Ga met je gladde, zachte en schone ingesopte lijf over je man liggen en gebruik je lichaam als een borstel om hem ook mee te kunnen laten genieten van het sopfestijn.

Je zult hem hierdoor niet alleen schoonmaken, maar je zult hem tevens ook extreem opwinden. Om het nog spannender en leuker te maken in bad, kun je ervoor kiezen om hem te verrassen met een waterproof seksspeeltje. 💦

 

7. LUBRICANT, LUBRICANT, BRCNT!

Velen denken dat glijmiddel uitsluitend wordt gebruikt bij droogheid, maar glijmiddel is een fantastisch middel om alles op te ‘spicen’ en samen heerlijk te gaan glijden. Gebruik bijvoorbeeld glijmiddel met een lekker smaakje wanneer je tip 4 zult uitvoeren 😉

Of smeer jezelf in met glijmiddel wanneer je jezelf voor zijn gezicht bespeelt (dit zal hem doen smelten!) en vraag of hij je van onderen wilt likken. Maar natuurlijk kun je glijmiddel ook gebruiken om een nóg lekkerder gevoel te creëren tijdens de seks zelf.

8. TRICK OR TREAT.

Speel een erotisch spel en blinddoek je man eens voor de verandering.

Het gebruik van een blinddoek tijdens de seks zorgt voor ongelofelijk sensationele gevoelens, aangezien dit je volledig dwingt te focussen op het plezier van je lichaam, zonder dat je de mogelijkheid krijgt om afgeleid te kunnen worden van je visuele stimulaties.

Plaats ergens op je lichaam bijvoorbeeld een veeg body chocolate of wat honing en geef hem de opdracht om het van je lijf af te likken!

9. TAKE THE LEAD, BABE!

& Last but not least;

Wees niet onzeker van jezelf en neem de leiding! Spring eens bovenop, als je normaliter de touwtjes uithanden geeft. Mannen vinden het ook fijn om eens niet het voortouw te hoeven nemen en zich zorgen te hoeven maken over hun prestaties in bed.

Soms vinden mannen het heerlijk om zichzelf volledig te laten gaan en zich voor 100% over te willen geven aan het plezier. Het is voor veel mannen een ultieme (en belangrijke) fantasie om gedomineerd te worden door zijn partner.

Nou babe, geniet ervan om vanavond hetere seks te hebben! XOXO

 


De waardering van www.rebelbabes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.